Skip to main content

ELECTRORECYCLING

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum orci ex, posuere eget risus non, aliquet interdum risus. Ut convallis imperdiet augue, eu rhoncus velit rutrum eu. Nullam eleifend, turpis in accumsan blandit, erat metus feugiat mauris, sit amet ornare urna sem non lacus.

QUI SOM?

Som una empresa amb una gran experiència en la logística i tractament de residus d'aparells elèctrics i electrònics (RAEE), minimitzant el seu impacte ambiental i oferint solucions cap al repte que suposa la gestió d'aquests, de la manera més respectuosa amb el medi ambient.

El nostre objectiu és ser una de les empreses de referència en la gestió de RAEE a nivell europeu, sustentada en els principis de la millora contínua dels nostres processos i la qualitat dels nostres serveis, aplicant les millors tècniques disponibles i optimitzant els recursos per a poder donar satisfacció als nostres clients, respectant el medi ambient i la legislació vigent.

Disposem de l'equip humà, de l'experiència i de la tecnologia que ens permet gestionar eficientment la nostra activitat, fomentant el reciclatge i cercant la millor combinació tècnica i econòmica possible i amb els millors resultats mediambientals.

QUÈ VALORITZEM?

Grans electrodomèstics

Petits electrodomèstics

Equips d'informàtica i telecomunicacions

Aparells electrònics de consum

Què valoritzem?

Aparells d'enllumenat

Eines elèctriques i electròniques

Joguines o equips esportius i de temps lliure

Aparells mèdics

Eines de vigilància i control

Màquines expenedores

Certificacions

Electrorecycling, S.A. és gestor de residus autoritzat per l'Agència de Residus de Catalunya amb el número E-860.04 i NIMA 0800452088 per a la valorització de Residus d'Aparells Elèctrics i Electrònics.